taropak
Wyszukaj w katalogu

Polecane firmy
WiSpak sp. z o.o. - Materiały i urządzenia do pakowania

WiSpak sp. z o.o. - Materiały i urządzenia do pakowania

Maszyny Pakujące Vincent Sp. z o.o.

Maszyny Pakujące Vincent Sp. z o.o.

Food Pack Sp. z o.o.

Food Pack Sp. z o.o.

WASTROL sp. z.o.o.

WASTROL sp. z.o.o.

Poleć nas innym
Targi FOOD – to – GO ( Gdańsk 2013 ) Stawiamy na regionalną żywność
(2012-11-15)
Targi FOOD – to – GO ( Gdańsk 2013 ) Stawiamy na regionalną żywność

III edycja Targów dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu  FOOD-to-GO w Gdańsku to jedyne tego typu wydarzenie na Pomorzu. W nadchodzącej edycji (5-6.02.2013) szczególny nacisk położony zostanie na promocję zdrowej żywności i regionalnych przysmaków, ponieważ tradycyjna żywność jest tym, co najlepsze w każdym regionie.


W wydarzeniu udział wezmą nie tylko profesjonalni dostawcy dla gastronomii związani z branżą od wielu lat, ale także regionalni producenci tradycyjnej żywności i lokalne stowarzyszenia promujące zdrowy tryb życia i przywiązanie do regionu. Celem III edycji targów  FOOD-to-GO jest promocja lokalnej żywności, która stanowi o niepowtarzalności i oryginalności Pomorza. Targi dają możliwość zapoznania się z ofertą regionalnych producentów i wprowadzenie ich produktów do menu swoich restauracji. To także okazja do nawiązania i zdobycia kontaktów, możliwość zapoznania się z nowościami w branży gastronomicznej i poznania  ciekawych rozwiązań w gastronomii.   

     Podobnie jak w ubiegłych latach na targach FOOD-to-GO znajdą Państwo m.in. wyposażenie barów szybkiej obsługi, punktów gastronomii, kafeterii i barów koktajlowych, systemy dystrybucji przekąsek i napojów, maszyny pakujące dla dań na wynos, dodatki do dań, dania gotowe i napoje, sprzęt cateringowy, mobilną gastronomię, środki czystości i wiele innych rozwiązań związanych z gastronomią.

Podczas Targów odbędą się także warsztaty learnShops™. W ramach bezpłatnych seminariów będzie można wziąć udział w pokazach i prezentacjach dotyczących zdrowej żywności i nowości w gastronomii.
Warsztaty learnShops™ to możliwość zapoznania się z aktualnościami w branży, ale także spróbowania regionalnych potraw Pomorza i poznania tradycyjnej żywności regionu. W zeszłym roku seminaria cieszyły się dużym zainteresowaniem. Show barmańskie, pokaz przyrządzania sushi i szkolenia z zakresu parzenia kawy przyciągnęły wielu widzów.

Targi adresowane są do tych, którzy na co dzień zajmują się gastronomią, a także do wszystkich miłośników jedzenia, chcących zapoznać się z branżą gastronomiczną. Dzięki wzbogaceniu oferty targów o strefę ze zdrową i tradycyjną żywnością Pomorza, to także możliwość zapoznania się z kulturą i tradycjami jednego  z najpiękniejszych miejsc w Polsce.

Jeśli szukają Państwo sposobu jak przedstawić ofertę swojej firmy oraz dotrzeć do szerokiej grupy odbiorców, to z pewnością targi FOOD-to-GO w tym pomogą. Co daje udział w wydarzeniu? Przede wszystkim nowe kontakty, które owocują w przyszłości oraz możliwość zaprezentowania swoich usług szerokiemu gronu odbiorców.

Szczegóły na www.easyfairs.com/pl oraz http://www.facebook.com/targiFOODtoGO

Miejsce:
AMBER EXPO Exhibition Centre
ul. Żaglowa 11
80-560 Gdańsk

Godziny otwarcia:
Wtorek, 5 luty 2013 r.: 10:00 – 16:30
Środa, 6 luty 2013 r.: 10:00 – 16:00


easyfairs.jpg


Kontakt:

Anna Przyborowska-Kornaś
Specjalista ds. Sprzedaży
Tel. +48 12 651 95 32
Tel.kom. +48 509 926 679
Fax +48 12 651 95 22
anna.przyborowska@easyfairs.com


opakowania_rgb1.png


Patronem Medialnym Targów