taropak
Wyszukaj w katalogu

Polecane firmy
WiSpak sp. z o.o. - Materiały i urządzenia do pakowania

WiSpak sp. z o.o. - Materiały i urządzenia do pakowania

Maszyny Pakujące Vincent Sp. z o.o.

Maszyny Pakujące Vincent Sp. z o.o.

Food Pack Sp. z o.o.

Food Pack Sp. z o.o.

WASTROL sp. z.o.o.

WASTROL sp. z.o.o.

Poleć nas innym
Targi FOOD-to-GO
(2013-01-09)
Coraz mniej czasu pozostało do rozpoczęcia III edycji Targów dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu FOOD-to-GO, które odbędą się 5-6 lutego 2013r. w jednym z najnowocześniejszych obiektów w Polsce - Hali Amber EXPO w Gdańsku.

Dlatego już dziś zachęcamy wszystkie osoby związane z gastronomią do REJESTRACJI ON-LINE , która uprawnia do bezpłatnego udziału w targach.

Program tegorocznych targów gastronomicznych zapowiada się wyjątkowo ciekawie. A wszystko to dzięki współpracy z cenionymi w branży firmami, które potwierdziły swój udział. Wśród wystawców znajdą się bowiem m.in. przedstawiciele takich marek jak:
- DEVELEY POLSKA Sp. z o.o.  

- DAMAK KEBAB Sp. z o.o.

- P.P.CH. LODMOR S.A.

- TEDMARK Sp. z o.o.

- UNILEVER POLSKA S.A.

- GASTROMEDIA Sp. z o.o.

- IGLOO

- REYPOL Sp. z o. o.

- VEGAGASTRO

- FODA-GAST

Moc wrażeń i emocji podczas dwóch dni targowych.

Po raz pierwszy na targach FOOD-to-GO ustanowiony zostanie REKORD W PIECZENIU KEBABA. Podczas wydarzenia zostanie zaprezentowana sztuka przygotowania tego sycącego dania połączona   z degustacją, na którą wszystkich Państwa zapraszamy.

Organizatorzy nie zapomnieli o osobach stroniących od typowych dań typu „Take away”.

Podczas III edycji targów FOOD-to-GO będzie można posmakować tradycyjnych, pomorskich smaków. Zachęcamy do odwiedzenia stoisk Polskiego Stowarzyszenia Przetwórców Ryb, Stowarzyszenia Lider Wałecki oraz Stowarzyszenia Kobiet Zgorzałego, gdzie prezentowane będą takie potrawy jak chociażby: kiszka szwedzka, pierogi lwowskie, czy placki ziemniaczane. Z całą pewnością prezentowane regionalne potrawy to nie tylko dobry sposób na zainteresowanie potencjalnych klientów Państwa obiektów gastronomicznych, ale również idealny sposób na urozmaicenie karty dań.

Po skosztowaniu regionalnych potraw zachęcamy odpocząć przy filiżance kawy. Firma HRC Serwis Sp. z o.o. zaprezentuje możliwości ekspresów, zdradzając tym samym tajemnicę powstania aromatycznej kawy, która z pewnością zdobędzie serca Państwa gości.

Ponadto wszystkich miłośników słodkich przysmaków zapraszamy na prezentację krakowskiej firmy APIPOL Sp.  z o.o., która opowie jak można wykorzystać produkty z miodu w codziennej diecie oraz jak urozmaicić serwowane w restauracjach dania.

O tym nie usłyszycie na innych targach!

Po raz pierwszy w Polsce podczas targów zostanie poruszony problem braku w restauracjach odpowiedniego menu dla osób z nietolerancją glutenu. Wszystko to dzięki współpracy z Polskim Stowarzyszeniem Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

Resturacja "Trio" mieszcząca się w Gdyni przedstawi case study i opowie o zmianach jakie zaszły w restauracji po wprowadzeniu do karty dań potraw niezawierających glutenu.

Sztuka w kawałkach owoców i warzyw.

Gościem specjalnym nadchodzącej edycji targów FOOD-to-GO będzie Dariusz Ślusarczyk, współorganizator Mistrzostw Polski w carvingu. Za pomocą kilku zręcznych ruchów potrafi on wyczarować imponujące rzeźby w owocach i warzywach. Podpowie również jak w szybki sposób przyozdobić serwowane przez Państwa dania. Tego nie można przegapić!

Szczegóły na www.easyfairs.com/pl oraz profilu facebook http://www.facebook.com/targiFOODtoGO


easyfairs.jpg

 

opakowania_rgb1.png


Patronem Medialnym Targów