packaging
Wyszukaj w katalogu

Polecane firmy
WiSpak sp. z o.o. - Materiały i urządzenia do pakowania

WiSpak sp. z o.o. - Materiały i urządzenia do pakowania

Maszyny Pakujące Vincent Sp. z o.o.

Maszyny Pakujące Vincent Sp. z o.o.

Food Pack Sp. z o.o.

Food Pack Sp. z o.o.

WASTROL sp. z.o.o.

WASTROL sp. z.o.o.

Poleć nas innym
BALTPIEK 2011 - 14. Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa, Gdańsk 16-18.02.2011
(2011-02-18)

BALTPIEK 2011 - 14. Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa, Gdańsk 16-18.02.2011 
 
Międzynarodowe Targi Gdańskie
ul. Maurycego Beniowskiego 5
80-382 Gdańsk Oliwa

baltpiek.png

Zintegrowany projekt branżowy:
GASTROEXPO 16.Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii i Sklepów
CIEPŁY BAŁTYK 6.Targi Wyposażenia Hoteli
BALTPIEK 14.Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa

Te ważne wydarzenia branżowe corocznie skupiają kilka tysięcy profesjonalnych zwiedzających. m.in. szefów kuchni, kucharzy, piekarzy, cukierników, właścicieli cukierni, piekarni i kawiarni, restauratorów, barmanów, baristów, technologów żywienia, dystrybutorów, hurtowników, a także właścicieli i menagerów hoteli, pensjonatów, uzdrowisk, sanatoriów, ośrodków wypoczynkowych, obiektów Spa&Wellness i centrów konferencyjnych.

Tegoroczne edycje Targów są niezwykle bogate w wydarzenia programowe. Miłośników dobrej kuchni zapraszamy na organizowane przez  Stowarzyszenie Polskich Kucharzy i Cukierników Region Pomorski Forum Kulinarne, gdzie obejrzeć można będzie pokazy Szefów Kuchni, czy poznać Trendy Kulinarne w Gastronomii Światowej. Poznamy nowoczesne aranżacje kuchni kaszubskiej, dań wegetariańskich, ryb i owoców morza, sałat i sałatek, mięsa, zakąsek bankietowych, a także najnowocześniejsze techniki dekorowania dań.

Targi pod Honorowym Patronatem Ministra Gospodarki

BALTPIEK to nowoczesne rozwiązania dla cukiernictwa, piekarstwa i lodziarstwa:
- Kompleksowa prezentacja i promocja maszyn, urządzeń, produktów, technologii- Konkurs na najlepszy produkt targowy o Medal Mercurius Gedanensis
- Autorski program imprez towarzyszących
- Profesjonalni goście branżowi

Zakres tematyczny targów BALTPIEK 2011:
- maszyny i urządzenia dla przemysłu piekarniczego, cukierniczego i młynarskiego do produkcji pieczywa, makaronu, do produkcji ciastkarskiej
- urządzenia do produkcji lodów
- dodatki piekarskie i cukiernicze
- koncentraty smakowe i dodatki smakowo-dekoracyjne do lodów
- produkty ze zbóż i makarony
- produkty przemysłu piekarskiego
- wyroby cukiernicze
- wyroby czekoladowe
- galanteria cukiernicza
- lody
- bakalie
- miód i produkty pszczelarskie
- produkty przemysłu tłuszczowo - olejarskiego
- opakowania do transportu oraz przechowywania pieczywa, wyrobów cukierniczych i lodów
- urządzenia myjące i środki czystości
- projekty, materiały budowlane i wykończeniowe dla nowych oraz modernizowanych obiektów
- samochody dostawcze
- meble sklepowe
- odzież robocza
- usługi finansowe i ubezpieczeniowe
- wydawnictwa fachowe

Targi otwarte dla Zwiedzających:
16-17 lutego (środa-czwartek) w godz. 10:00-17:00
18 lutego (piątek) w godz. 10:00-16:00

Więcej informacji:

mtg.png

Marta Kruszczyńska
Manager Projektu BALTPIEK
tel. +48 58 554 93 37
www.baltpiek.pl



opakowania_rgb1.png

                                             Patronem medialnym targów